Rabarbar Punch Slush

Rabarbar Punch Slush
Rabarbar Punch Slush może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 40 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 5 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jeśli masz sok z cytryny, sodę cytrynowo-limonkową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Rabarbar Slush Punch, Slush Punch, oraz Cranberry Slush Punch.

Instrukcje

1
Wymieszać rabarbar z wodą w dużym garnku i doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż rabarbar staje się mushy, 10 do 15 minut. Przelej sok do dużego pojemnika odpornego na działanie zamrażarki. Wyrzucić miąższ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wymieszać cukier, sok z cytryny i koncentrat soku pomarańczowego z sokiem rabarbarowym, rozpuszczając cukier i umieścić w zamrażarce na noc. Mieszaj mieszaninę następnego dnia, a następnie mieszaj co 2 do 3 godzin, aż stanie się sypki. Jeśli pozostawione w zamrażarce unstirred, podstawa stempla zamarznie ciężko; do rozmrożenia, kuchenka mikrofalowa, 1 filiżanka na raz, aż sypki, 30 sekund do 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Wymieszaj luźną podstawę ponczu z sodą cytrynowo-limonkową w dużej misce do połączenia. Aby podawać w pojedynczych szklankach, wymieszaj pół punch base z pół cytrynowo-limonkową sodą w dużej szklance.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn