Rabarbar Mrożony Jogurt Grecki

Rabarbar mrożony jogurt grecki może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 910 kalorii. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka greckiego jogurtu, łodygi rabarbaru, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam poważne jedzenie. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Wyznanie # 77: jestem uzależniony od mrożonego jogurtu ... Grecki mrożony jogurt, Jogurt mrożony truskawkowy (z jogurtem greckim), oraz Amaretti Mrożony Jogurt z ciepłą wanilią-pieczony rabarbar.
Instrukcje
Do średniego rondla dodaj rabarbar i dodaj 1/2 szklanki wody. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, na małym ogniu, aż rabarbar zostanie całkowicie rozbity i zredukowany do gęstej pasty, o 45 protokół.
Dodaj 1 szklankę cukru, gotuj, często mieszając, aż cukier się rozpuści i wyjmij z ognia. Schłodzić w lodówce, aż ostygnie.
W misce do mieszania, ubić 1 1/2 szklanki jogurtu greckiego, pasty rabarbarowej (należy mieć około 1 szklanki) i drugi kubek cukru, aż w pełni włączone. Zakręć mieszaninę w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.