Rabarbar i lipa Pawłów

Rabarbar i lipa Pawłów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rabarbaru i limonki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 223 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wielkanoc z bitą śmietaną cytrynową i Kompot waniliowo-rabarbarowy, Rustykalne Tartaletki Rabarbarowo-Malinowe Z Imbirem I Limonką, oraz Pawłów.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 107°. w mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt ubijaj białka z solą, sokiem z limonki i wanilią do spienienia, a następnie stopniowo dodawaj cukier. Ubij na sztywne, błyszczące szczyty, a następnie przenieś do worka orurowania lub dużej torby ziploc z odciętą końcówką. Linia blachy do pieczenia z pergaminem, a następnie rury bezy do 6 równe kopce o 4 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Piec przez 1 godzinę, włączyć i kontynuować pieczenie, aż Na zewnątrz jest lekko jędrne, ale nie rumiane, 30 do 50 minut dłużej. Wyłącz piekarnik i pozostaw pavlovas do ostygnięcia do temperatury pokojowej w piekarniku, co najmniej 40 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku po schłodzeniu do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
W średniej misce połącz masło, cukier, połowę Skórki, sok, jajka i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Umieścić na gotującej się wodzie i ubijać stale, aż będzie bardzo gęsta, co najmniej 10 minut. Natychmiast przecedzić przez sito o drobnych oczkach lub chinois i wymieszać pozostałą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Umieść plastikową folię na powierzchni twarogu, szturchając kilka otworów, aby umożliwić ucieczkę pary i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°. umyj dokładnie rabarbar i pokrój na 3-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Połącz cukier i wodę w średnim rondlu i zagotuj, aż cukier całkowicie się rozpuści. Natychmiast wlać gorący syrop na rabarbar i wstawić do piekarnika. Gotować przez 10 minut, następnie delikatnie wymieszać i kontynuować gotowanie, aż rabarbar uzyska widelec lub szaszłyk, ale nie zostanie rozbity, 3 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w syropie. Odcedzić rabarbar i umieścić syrop w małym rondlu, dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Płytka mżawkowa z redukcją rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2
Ułożyć pavlova na środku talerza, wierzch z kawałkami twarogu i rabarbaru..
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn