Rabarbar i lipa Pawłów

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rabarbaru i limonki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 223 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wielkanoc z bitą śmietaną cytrynową i Kompot waniliowo-rabarbarowy, Rustykalne Tartaletki Rabarbarowo-Malinowe Z Imbirem I Limonką, oraz Pawłów.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 107°. w mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt ubijaj białka z solą, sokiem z limonki i wanilią do spienienia, a następnie stopniowo dodawaj cukier. Ubij na sztywne, błyszczące szczyty, a następnie przenieś do worka orurowania lub dużej torby ziploc z odciętą końcówką. Linia blachy do pieczenia z pergaminem, a następnie rury bezy do 6 równe kopce o 4 cali średnicy.
Piec przez 1 godzinę, włączyć i kontynuować pieczenie, aż Na zewnątrz jest lekko jędrne, ale nie rumiane, 30 do 50 minut dłużej. Wyłącz piekarnik i pozostaw pavlovas do ostygnięcia do temperatury pokojowej w piekarniku, co najmniej 40 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku po schłodzeniu do 3 dni.
W średniej misce połącz masło, cukier, połowę Skórki, sok, jajka i szczyptę soli.
Umieścić na gotującej się wodzie i ubijać stale, aż będzie bardzo gęsta, co najmniej 10 minut. Natychmiast przecedzić przez sito o drobnych oczkach lub chinois i wymieszać pozostałą skórkę.
Umieść plastikową folię na powierzchni twarogu, szturchając kilka otworów, aby umożliwić ucieczkę pary i schłodzić w lodówce.
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°. umyj dokładnie rabarbar i pokrój na 3-calowe kawałki.
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Połącz cukier i wodę w średnim rondlu i zagotuj, aż cukier całkowicie się rozpuści. Natychmiast wlać gorący syrop na rabarbar i wstawić do piekarnika. Gotować przez 10 minut, następnie delikatnie wymieszać i kontynuować gotowanie, aż rabarbar uzyska widelec lub szaszłyk, ale nie zostanie rozbity, 3 do 5 minut dłużej.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w syropie. Odcedzić rabarbar i umieścić syrop w małym rondlu, dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Odstawić do ostygnięcia.
Płytka mżawkowa z redukcją rabarbaru.
Ułożyć pavlova na środku talerza, wierzch z kawałkami twarogu i rabarbaru..