Rabarbar i lipa Pawłów

Rabarbar i lipa Pawłów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj rabarbaru i limonki. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 223 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, sól, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wielkanoc z bitą śmietaną cytrynową i Kompot waniliowo-rabarbarowy, Rustykalne Tartaletki Rabarbarowo-Malinowe Z Imbirem I Limonką, oraz Pawłów.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 107°. w mikserze stojącym wyposażonym w uchwyt ubijaj białka z solą, sokiem z limonki i wanilią do spienienia, a następnie stopniowo dodawaj cukier. Ubij na sztywne, błyszczące szczyty, a następnie przenieś do worka orurowania lub dużej torby ziploc z odciętą końcówką. Linia blachy do pieczenia z pergaminem, a następnie rury bezy do 6 równe kopce o 4 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Piec przez 1 godzinę, włączyć i kontynuować pieczenie, aż Na zewnątrz jest lekko jędrne, ale nie rumiane, 30 do 50 minut dłużej. Wyłącz piekarnik i pozostaw pavlovas do ostygnięcia do temperatury pokojowej w piekarniku, co najmniej 40 minut. Przechowywać w szczelnym pojemniku po schłodzeniu do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1
W średniej misce połącz masło, cukier, połowę Skórki, sok, jajka i szczyptę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Umieścić na gotującej się wodzie i ubijać stale, aż będzie bardzo gęsta, co najmniej 10 minut. Natychmiast przecedzić przez sito o drobnych oczkach lub chinois i wymieszać pozostałą skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Umieść plastikową folię na powierzchni twarogu, szturchając kilka otworów, aby umożliwić ucieczkę pary i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 177°. umyj dokładnie rabarbar i pokrój na 3-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Połącz cukier i wodę w średnim rondlu i zagotuj, aż cukier całkowicie się rozpuści. Natychmiast wlać gorący syrop na rabarbar i wstawić do piekarnika. Gotować przez 10 minut, następnie delikatnie wymieszać i kontynuować gotowanie, aż rabarbar uzyska widelec lub szaszłyk, ale nie zostanie rozbity, 3 do 5 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia w syropie. Odcedzić rabarbar i umieścić syrop w małym rondlu, dusić na średnim ogniu, aż zmniejszy się o połowę. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1
Płytka mżawkowa z redukcją rabarbaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RedukcjaRedukcja
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
2
Ułożyć pavlova na środku talerza, wierzch z kawałkami twarogu i rabarbaru..
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn