Rabarbarowy głupiec z truskawkami wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 15g tłuszczu i w sumie 210 kalorii. Za $1.05 za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką truskawki, sok pomarańczowy, rabarbar i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak niesamowity wynik spoonacular 29%. Spróbuj Truskawki i czekolada, Rabarbarowy Głupiec, oraz Rabarbarowy Głupiec dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu wymieszaj rabarbar, cukier, sok pomarańczowy i sól. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić pod przykryciem 6-8 minut lub do miękkości rabarbaru. Lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Rabarbar
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Przetwórz mieszankę rabarbaru w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przełóż do miski; wstaw do lodówki pod przykryciem, aż ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Tuż przed podaniem w dużej misce ubij śmietanę, aż utworzą się miękkie szczyty. Lekko dodać puree z rabarbaru i truskawek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki
Rabarbar
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego