Rabarbar Gin & Tonic
Rabarbar Gin & Tonic to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap napój. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz nieznaną łodygę rabarbar i/lub werbenę cytrynową, gin, kostki lodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gin z tonikiem, Grillowany Gin z tonikiem, oraz Gin & Tonic sorbet dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać bitters do szklanki Typu Collins, zawirować do pokrycia i wyrzucić nadmiar. Napełnij szklankę ½ drogi kostkami lodu.
Połącz gin, tonik, sok z rabarbaru i syrop cukrowy. Mieszaj.
Dekoruj rabarbarem i lub werbeną cytrynową.