Rabarbar Dum Dum
Need a wegetariańska przystawka? Rabarbar Dum Dum może być super przepis spróbować. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 20%. Podobne przepisy to Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj głęboki talerz ciasta.
Na dno przygotowanego ciasta ułożyć rabarbar i posypać cynamonem. Mash masło i cukier razem w misce, aż mieszanina jest kremowy i dobrze wymieszane; ubić w jaj, mleko, i ekstrakt z wanilii z mikserem elektrycznym, aż mieszanina jest gładka. W osobnej misce wymieszać mąkę i proszek do pieczenia razem; delikatnie wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny masła.
Rozłóż powstałe ciasto na rabarbar w naczyniu na ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest lekko rumiane i rabarbar jest bulgotanie, o 45 protokół.