Rabarbar Custard Pie IV
Rabarbar Custard Pie IV może być tylko deser, którego szukasz. Ten wegetariański przepis serwuje 10 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 48g tłuszczu i w sumie 925 kalorii. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką jajka, mąkę, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 39%. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Rabarbar i budyń, oraz Ciasto Z Kremem Rabarbarowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozłóż rabarbar równomiernie na niewypieczonej skorupce ciasta.
W średniej misce wymieszaj cukier, mąkę i gałkę muszkatołową.
Dobrze wymieszaj, a następnie dodaj jajka i mleko. Ubijaj do uzyskania gładkości i polej mieszanką warstwę rabarbaru.
Przykryj krawędzie skorupy ciasta folią aluminiową, aby zapobiec nadmiernemu wyblaknięciu.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 minut.
Usuń folię ze skórki i piecz dodatkowe 10 minut.