Rabarbar Brzoskwiniowy Szewc
Jeśli masz około 50 minut aby spędzić w kuchni, rabarbar brzoskwiniowy Szewc może być niesamowity lacto ovo vegetarian przepis do wypróbowania. Za 81 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 7G tłuszczu i w sumie 214 kalorii. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cukier, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 27%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), Szewc Rabarbarowy, oraz Szewc Rabarbarowy dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, cynamon i sól.
Odcedź brzoskwinie, rezerwując syrop.
Dodaj syrop i rabarbar do rondla; dobrze wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty.
Dodaj brzoskwinie i wanilię.
Wlać do niesmarowanego 2-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia; odstawić.
W misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Pokroić na maśle, aż mieszanina przypomina gruboziarniste okruchy. Dodaj jogurt i wanilię, aż się połączą.
Upuść łyżki stołowe na gorące owoce.
Piec bez przykrycia w 400° przez 30 minut.
Polecane wino: Cream Sherry, Wino Musujące, Port, Riesling, Moscato Dasti, Zinfandel
Kremowa Sherry, wino musujące, i Port to moje najlepsze typy dla szewca. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.