Rabarbar Brzoskwiniowy Shortcake

Rabarbar Brzoskwiniowy Shortcake
Rabarbar brzoskwiniowy Shortcake może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 205 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, rabarbar, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, oraz Truskawkowe Ciastko Rabarbarowe.

Instrukcje

1
W rondlu połącz brązowy cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedzić brzoskwinie, rezerwując 1/2 szklanki płynu. Odstawić brzoskwinie. Wymieszać zarezerwowany płyn do mieszaniny brązowego cukru; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane32 Ciasteczka Oreo, Grubo Posiekane
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
Dodaj rabarbar; gotuj na wolnym ogniu przez 8 minut. Wymieszać z brzoskwiniami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
4
Wlać do nieoczyszczonego 8-in. okrągła patelnia do pieczenia. Jedną stronę biszkoptów zanurzyć w cukrze; położyć na gorących owocach z cukrem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 375° przez 20-24 minuty, aż ciastka staną się złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn