Rabarbar Brzoskwiniowy Shortcake

Rabarbar Brzoskwiniowy Shortcake
Rabarbar brzoskwiniowy Shortcake może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 205 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, rabarbar, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, Ciasto Rabarbarowo-Brzoskwiniowe, oraz Truskawkowe Ciastko Rabarbarowe.

Instrukcje

1
W rondlu połącz brązowy cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Odcedzić brzoskwinie, rezerwując 1/2 szklanki płynu. Odstawić brzoskwinie. Wymieszać zarezerwowany płyn do mieszaniny brązowego cukru; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
Dodaj rabarbar; gotuj na wolnym ogniu przez 8 minut. Wymieszać z brzoskwiniami i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
4
Wlać do nieoczyszczonego 8-in. okrągła patelnia do pieczenia. Jedną stronę biszkoptów zanurzyć w cukrze; położyć na gorących owocach z cukrem do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec w temperaturze 375° przez 20-24 minuty, aż ciastka staną się złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn