Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 438 kalorii. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz skórkę z cytryny, truskawki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Churro Pumpkin Pie Sernik Duński, Mini Chocolate Pecan Pie Sernik, oraz Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie.
Instrukcje
1
W dużej misce, beat twarogu i mleka, aż będzie gładka. Ubić w skórce z cytryny, soku z cytryny, wanilii i soli; wlać do skórki. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'Anjou
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Tymczasem w dużym rondlu zagotuj rabarbar, cukier i wodę. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 6-8 minut lub aż rabarbar jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Drenaż.
4
Wymieszać z truskawkami i sokiem z cytryny. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.