Rabarbar & custard crunch
Rabarbar & custard crunch może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 172 kalorie, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka rabarbaru, cukru pudru, puszki gotowego kremu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Dzień Matki. Przepis ten zachwycił 295 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Crock-Pot Pumpkin Crunch Custard, Rabarbar i krem, oraz Rabarbar Crunch.
Instrukcje
Najpierw zrób miód crunch granola z migdałami i morelami ( patrz "dobrze idzie"). Do tego przepisu będziesz potrzebował połowy granoli.
Piekarnik do 150C / 130C wentylator / Gaz
Ułóż rabarbar w puszce do pieczenia na tyle dużej, aby utrzymać go w jednej warstwie, rozetrzyj cukrem i przykryj folią.
Piec przez 15-20 minut, aż będzie miękka, a następnie ostudzić w blaszce.
Łyżka trochę rabarbaru do podstawy 6 szklanek lub garnków, a następnie na wierzch z kilkoma łyżkami kremu.
Posyp trochę granoli, a następnie powtórz warstwy, aby napełnić szklanki.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na budyń. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "