Quinoa Vegetable Medley
Mieszanka warzyw Quinoa wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Ta przystawka ma 334 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.62 za porcję. Mieszanka oliwy z oliwek, komosa ryżowa, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest świetne. Spróbuj Prażony Koper Włoski I Mieszanka Warzywna W / Quinoa, Rainbow Quinoa with chorizo-Vegetable Medley, oraz Chilijski Okoń Morski Nad Pieczoną Warzywną Komosą Ryżową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż będzie przezroczysta, o 5 protokół, następnie mieszać w czosnku i quinoa. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować i mieszać mieszaninę, aż quinoa staje się jasnobrązowy kolor i ma tosty zapach, 5 do 7 minut. Powoli wlać bulion, ciągle mieszając. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia na średnim ogniu i wymieszać cukinię, grzyby i seler; doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół. Mieszać w szpinaku dziecka i fasoli garbanzo, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest miękka, 10 do 15 więcej minut.