Quinoa Tabbouleh

Quinoa Tabbouleh
Przepis Quinoa Tabbouleh jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, quinoa, ogórek hothouse, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Quinoa Tabbouleh, Quinoa Tabbouleh, oraz Quinoa Tabbouleh dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś quinoa, 1/2 łyżeczka soli i 1 1/4 szklanki wody do wrzenia w średnim rondlu na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wyjąć z ognia i odstawić pod przykryciem na 5 minut. Puch z widelcem.
3
W międzyczasie w małej misce ubić sok z cytryny i czosnek. Stopniowo ubijaj oliwę z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozłóż komosę ryżową na dużej blasze do pieczenia; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Przenieść do dużej miski; wymieszać w 1/4 szklanki dressing. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć pozostały dressing i quinoa oddzielnie; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodaj ogórek, pomidory, zioła, i szalotki do miski z quinoa; wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
OgórekOgórek
PomidorPomidor
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Mżawka pozostała ubrana.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn