Quinoa Pilaf Z Pieczarkami

Quinoa Pilaf Z Pieczarkami
Quinoa Pilaf z pieczarkami może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Jeśli masz szalotka, quinoa, cremini grzyby, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 87 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Spróbuj Quinoa Pilaf z grzybami Crimini, Poważne sałatki: ciepła sałatka pilaw Quinoa z grzybami Shiitake, marchewką i orzechami pekan, oraz Pilaw Orzo z pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu i zawirować oliwę z oliwek wokół wewnętrznej części patelni, aby pokryć. Gotować szalotkę w gorącym oleju, aż półprzezroczyste, o 3 protokół; wymieszać grzyby cremini, gotowanie i mieszanie, aż grzyby są rumiane, 8 do 10 protokół. Wymieszaj quinoa, tymianek, liść laurowy, sól koszerną i czarny pieprz do mieszanki grzybów. Gotować, mieszając często, aż quinoa daje się lekko tosty zapach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wlać bulion warzywny do mieszanki quinoa( bulion może trochę rozpryskać); wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do pełnego wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i przykryć patelnię; gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie wchłonięta, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia i puch quinoa pilaf z widelcem; przykryć patelnię i niech pilaf stać 10 więcej minut do wyschnięcia parą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn