Pilaw Quinoa może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka karczoch serca w wodzie, cebula, oliwki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Quinoa Pilaf, Quinoa Pilaf, oraz Quinoa Pilaf.
Instrukcje
1
W małym rondlu połącz bulion, komosę ryżową, liść laurowy, kurkumę, sól, pieprz i oliwę z oliwek w rondlu. Wymieszać z zakonserwowaną cytryną i przykryć. Gotować na wolnym ogniu do wchłonięcia wody, Około 15 do 20 minut. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Słonina Wieprzowa
Kurkuma
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pomidora, karczochy, cebulę, oliwki i porzeczki, dobrze wymieszaj, aby połączyć. Top z miętą i podawać.