Quinoa Pancakes
Quinoa Pancakes to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 241 kalorii, 13g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, bazylia, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Quinoa pełnoziarniste Greckie naleśniki jogurtowe {najzdrowsze naleśniki, jakie kiedykolwiek zrobiłem}, Quinoa Pancakes, oraz Quinoa Pancakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu podgrzej wodę do wrzenia.
Dodaj quinoa, czosnek i sól. Dusić pod przykryciem (10 minut). Odkryć i gotować 2 minuty dłużej, aż do wyschnięcia.
Przełożyć do dużej miski; ostudzić.
Wymieszać białka, parmezan, bazylia, i pieprz do quinoa.
W patelni nonstick rozgrzać 2 łyżeczki oleju na średnim ogniu. Za pomocą 1/4-cup środka, zrobić 4 quinoa naleśniki; spłaszczyć. Gotować na złoty kolor (2 minuty z każdej strony).
Przełożyć na blachę do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym olejem i komosą ryżową.
Piec naleśniki 5 minut, aż do ogrzania.
Podawać na szpinaku, w razie potrzeby z salsą.