Quinoa Faszerowana Papryka

Quinoa Faszerowana Papryka
Nadziewane papryczki Quinoa zajmują około 1 godziny i 20 minut od początku do końca. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 308 kalorii , 13 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 1,81 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób przygotowało ten przepis i 382 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako niedrogi hor d'oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej . Jest dostarczany przez Allrecipes. Mieszanka sera mozzarella, wody, bakłażana i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 98% . Podobne przepisy obejmują pieczoną paprykę nadziewaną , paprykę nadziewaną czarną fasolą i serem oraz paprykę nadziewaną meksykańską Blast Of Color .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Głębokie naczynie do pieczenia wyłóż folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoiki) Całe Grzyby, OdsączoneSłoiki) Całe Grzyby, Odsączone
1 Puszka (15-1/4 Uncji) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Odsączonych I Posiekanych1 Puszka (15-1/4 Uncji) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Odsączonych I Posiekanych
9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół
2
Wymieszaj komosę ryżową i wodę w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż komosa ryżowa będzie miękka i wchłonie wodę, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4 Duże Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela4 Duże Grzyby Portobello, Usunięto łodygę I Skrzela
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stonemill Essentials Mielony CynamonStonemill Essentials Mielony Cynamon
3
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu; gotuj i mieszaj cebulę i czosnek, aż będą pachnące i lekko przezroczyste, od 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Papryki (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojone W Kostkę2 Papryki (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojone W Kostkę
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego1 Opakowanie (7 Uncji) Makaronu Kolankowego Lub Krążkowego, Ugotowanego I Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W KostkęPapryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
4
Dodaj cukinię, bakłażana i pomidora; gotować do miękkości, od 3 do 5 minut. Wymieszaj sos pomidorowy z mieszanką warzywną; przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż warzywa zmiękną, jeszcze około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
5
Wymieszaj komosę ryżową z mieszanką warzywną. Doprawić solą i pieprzem. Napełnij paprykę mieszanką komosy ryżowej i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala2 Funty Brukwi, Obranej I Pokrojonej W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
(bez Dodatku Masła I Mleka)(bez Dodatku Masła I Mleka)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
6
Paprykę ułożyć w przygotowanym naczyniu do zapiekania. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoiki) Całe Grzyby, OdsączoneSłoiki) Całe Grzyby, Odsączone
1 Puszka (15-1/4 Uncji) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Odsączonych I Posiekanych1 Puszka (15-1/4 Uncji) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Odsączonych I Posiekanych
7
Piec w nagrzanym piekarniku, aż papryka będzie lekko miękka, około 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół
8
Zdjąć osłonę z folii aluminiowej; posypać paprykę serem mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoiki) Całe Grzyby, OdsączoneSłoiki) Całe Grzyby, Odsączone
9
Piec, aż ser zacznie bulgotać i się rozpuścić, jeszcze około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół9 Całych Niskotłuszczowych Krakersów Graham Cynamonowych, Przełamanych Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia76
Magazyn