Quinoa con Vegetales Asados (komosa ryżowa z prażonymi warzywami)

Quinoa con Vegetales Asados (komosa ryżowa z prażonymi warzywami)
Quinoa con Vegetales Asados (Quinoa z pieczonych warzyw) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 29 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól morska i pieprz, papryka, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Komosa ryżowa z prażonymi warzywami, Quinoan i pieczone warzywa, oraz Pieczone warzywa z komosą ryżową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
ponownie podgrzać piekarnik do 177°. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Włożyć warzywa do naczynia wyłożonego papierem do pieczenia, aby nie przywierały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Skropić oliwą z oliwek i doprawić kminkiem, solą i pieprzem. Użyj rąk, aby dobrze wymieszać, a następnie piecz przez 20-30 minut.Przepłukać quinoa w drobno oczkach sitko. W średnim rondlu umieścić quinoa i 4 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa fluffs się, o 15 protokół. Zestaw aside.In duża miska mieszania połączyć quinoa i pieczone warzywa. Wyregulować przyprawę, dodać sok z cytryny, a na wierzch posypać serem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia76
Magazyn