Quinoa con Vegetales Asados (komosa ryżowa z prażonymi warzywami)
Quinoa con Vegetales Asados (Quinoa z pieczonych warzyw) jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 14g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 29 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz sól morska i pieprz, papryka, pomidory winogronowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Komosa ryżowa z prażonymi warzywami, Quinoan i pieczone warzywa, oraz Pieczone warzywa z komosą ryżową dla podobnych receptur.
Instrukcje
ponownie podgrzać piekarnik do 177°.
Włożyć warzywa do naczynia wyłożonego papierem do pieczenia, aby nie przywierały.
Skropić oliwą z oliwek i doprawić kminkiem, solą i pieprzem. Użyj rąk, aby dobrze wymieszać, a następnie piecz przez 20-30 minut.Przepłukać quinoa w drobno oczkach sitko. W średnim rondlu umieścić quinoa i 4 szklanki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż woda zostanie wchłonięta i quinoa fluffs się, o 15 protokół. Zestaw aside.In duża miska mieszania połączyć quinoa i pieczone warzywa. Wyregulować przyprawę, dodać sok z cytryny, a na wierzch posypać serem i pietruszką.
Podawać w temperaturze pokojowej.