Quinoa cebulowo-grzybowa

Quinoa cebulowo-grzybowa
Cebula i grzyby Quinoa wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 95 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka soli, grzyby, olej sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Quinoa cebulowo-grzybowa, Portabella Grzyb, Cebula I Szpinak Quinoa, oraz Quinoa z groszkiem i cebulą.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu 2-quart na średnim ogniu. Gotować quinoa i cebulę w oleju 4 do 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać pozostałe składniki.
3
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut lub do momentu wchłonięcia płynu. Puch z widelcem.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn