Quinoa Burgers

Quinoa Burgers
Quinoa Burgers jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 40 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka marchew, mix, jajka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Quinoa-bakłażan hamburgery [+quinoa giveaway], Quinoa Burgers, oraz Śródziemnomorskie Quinoa Burgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-quart, ciepła quinoa i bulion do wrzenia; zmniejszyć ogień. Przykryć; gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut lub aż cały bulion zostanie wchłonięty. Super.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W dużej misce, wymieszać schłodzone quinoa, cebula, papryka, marchew, cukinia i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj Bisquick mix, koperek, sól i pieprz; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Srebrne Perły CukroweSrebrne Perły Cukrowe
KoperKoper
4
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Kropla mieszanki quinoa przez 1/4 cupfuls do gorącego oleju; spłaszczyć lekko do pasztecików. Gotować 6 do 8 protokół, obracając raz, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Hamburgery podawać na mieszanej zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn