Quick Fettuccine Cacciatore
Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. Ten przepis służy 30. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz 1/4 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, włoski * mieszanka ser mozzarella-parmezan o niskiej wilgotności, bazylia, i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quick Cacciatore, Szybki Kurczak Cacciatore, oraz Szybki Kurczak Cacciatore dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem olej ciepła w dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować i mieszać 5 do 6 min. albo aż nie będzie już różowa.
Dodać paprykę i grzyby; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pomidory i dressing; dusić na średnim ogniu 5 min. albo dopóki kurczak nie skończy.
Odcedzić makaron. Wymieszać z mieszaniną kurczaka; top z serem i bazylią.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.