Quick Crawfish Étouffée

Quick Crawfish Étouffée
Quick Crawfish Étouffée to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ogony raków, przyprawę cajun, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 37%. Spróbuj Chleb kukurydziany z serem Jalapeno z rakiem etouffee, Raki Étouffée, oraz Crawfish Etouffee dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
2
Roztopić masło w dużej żeliwnej patelni lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę i kolejne 3 składniki; gotować, ciągle mieszając, 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Wymieszać razem zupę i rosół z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Dodaj do mieszanki warzywnej. Wymieszaj przyprawę Cajun i zmieloną czerwoną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6
Gotować na średnim ogniu 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z raków, zielona cebula, i pietruszka; gotować 3 protokół lub aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
RakiRaki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Uwaga: aby zamrozić, podziel touffe równomiernie na 3 (1-quart) zip-top plastikowe torby zamrażarki. Zamrozić do 1 miesiąca. Rozmrażać w lodówce przez noc.
9
Wyjąć z worka zamrażalnika i ogrzać w rondlu, mieszając aż do całkowitego ogrzania. Każda torebka zawiera około dwóch porcji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Wino Musujące

Chardonnay, Gruener Veltliner i Muscadet są doskonałym wyborem dla Raków. Chociaż różne owoce morza mogą z pewnością wymagać różnych win, generalnie ostre, lekkie białe wino lub białe wino musujące zrobią wszystko i nie zagłuszą subtelnych smaków. Lapis Luna Chardonnay z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W41 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn