Quick Coq au Vin

Szybkie coq au vin może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 877 kalorii, 59G białka, oraz 53g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać wino, liść laurowy, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Coq au Riesling, Szybka Wskazówka: Zamrażanie Łososia Na Szybkie Posiłki, oraz Szybko i łatwo-domowa zupa pomidorowa – nie ma to jak świeża gorąca zupa na szybki obiad dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące.
Kawałki kurczaka wstrząsnąć z przyprawioną mąką w papierowej lub plastikowej torbie.
Brąz kurczaka w garnku, 4 do 5 minut na stronę.
Przełożyć na talerz z boczkiem.
Podsmażyć grzyby (jeśli używasz), marchew, czosnek, i cebula w garnku, aż po prostu zaczną brązowieć, 5 protokół.
Wlać połowę wina do garnka i gotować na dużym ogniu przez około 8 protokół.
Dodać bulion i pozostałe wino. Doprowadzić do wrzenia i dodać kurczaka, boczek i zioła.
Zagotować, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Usunąć liść laurowy i tymianek i podawać.