Quick Beef Stroganoff

Quick Beef Stroganoff
Szybki Beef Stroganoff może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.55 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz bulion wołowy o niższej zawartości sodu, zieloną cebulę, makaron jajeczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quick Beef Stroganoff, Quick Beef Stroganoff, oraz Quick Beef Stroganoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Dodaj makaron; gotować 5 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Drenaż.
4
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na paski o szerokości 1/4 cala; pokrój paski na kawałki o szerokości 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
6
Dodaj wołowinę na patelnię; smażyć 4 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
7
Usuń wołowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
8
Dodaj 1 szklanka cebuli, czarny pieprz,sól, papryka, i grzyby na patelni; smażyć 4 protokół lub do miękkości. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
9
Połączyć 1/4 szklanki bulionu wołowego i mąki w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
10
Dodaj mieszaninę bulionu, wołowina, pozostałe 3/4 bulionu szklanki, i pozostałe 1/2 szklanki wody do patelni, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Przykryć i gotować 8 protokół lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub PancettaCienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
11
Wyjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną, zieloną cebulą i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(65 Ciasteczek)(65 Ciasteczek)
12
Podawać mieszankę wołową na makaronie jajecznym; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu1/3 Szklanki Wytrawnego Białego Wina, Na Oko Lub Więcej Bulionu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn