Quick & Easy Chicken Cacciatore

Quick & Easy Chicken Cacciatore
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 44 kalorie. Ten przepis służy 20 i kosztuje 43 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę i cebulę paski, piersi kurczaka, ser mozzarella mleka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quick & Easy Chicken Cacciatore, Szybki Kurczak Cacciatore, oraz Szybki Kurczak Cacciatore.

Instrukcje

1
Gotować kurczaka w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 2 min. z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać warzywa; przykryć. Gotować 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
3
Wymieszać z sosem do makaronu. Dusić 5 min. na średnim ogniu lub do czasu zrobienia kurczaka (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Cały KurczakCały Kurczak
4
Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer

Wyposażenie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia8
Magazyn