Quiche śniadaniowe z szynką i serem

Szynka i ser śniadanie Quiche może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.5 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 363 kalorie, 13g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Jeśli masz hash brązowe ziemniaki, ser monterey jack, ciężka śmietana Biczowanie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, Suwaki z szynką i serem hawajskim, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Wycisnąć nadmiar wilgoci z ziemniaków i połączyć je z roztopionym masłem lub margaryną w małej misce. Naciśnij tę mieszaninę na dnie i po bokach nieoczyszczonej 10-calowej patelni do ciasta.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 25 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i ułożyć szynkę i ser równomiernie na ziemniakach. W osobnej misce ubić jajka i śmietanę.
Powrót patelni do piekarnika i piec przez 425 stopni F (220 stopni C) przez 30 minut, lub aż krem całkowicie ustawione.