Quiche Z Trzema Serami
Przepis trzy-serowy Quiche jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 39g tłuszczu i w sumie 463 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,45 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bazylię, ostry ser cheddar, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. 20 osób próbowało i polubiło ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche z cukinii i koziego sera (Quiche de Courgettes au Chèvre), British Cheese Board-Quiche z serem Cheshire i wędzonym łososiem, oraz Quiche z szynką i serem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce wymieszaj jajka, żółtka, śmietanę do ubijania, pół na pół, ser mozzarella, 1/2 szklanki sera cheddar, ser szwajcarski, pomidory, mieszankę przypraw i bazylię; wlać do natłuszczonego 9 cali. talerz do głębokiego naczynia.
Posyp pozostałym serem cheddar.
Piec 45-50 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Odstaw na 10 minut przed cięciem.
Polecane wino: Szampan, Bordeaux, Biały Bordowy
Francuski naprawdę dobrze komponuje się z szampanem, Bordeaux i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Jednym z win, które można spróbować, jest szampan Louis Roederer Carte Blanche. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Louis Roederer Carte Blanche Champagne]()
Louis Roederer Carte Blanche Champagne
Carte Blanche posiada delikatny, ale bardzo regularny strumień trwałych bąbelków. Ma złoty kolor mieniący się staro-złotymi refleksami i ma słodkie, dojrzałe owoce na nosie z intensywnie kwiatowymi, miodowymi nutami i nutami ciepłych, słodzonych migdałów (frangipane). Atak jest bogaty i kremowy, wypełniając usta smakiem, ale bez śladu ciężkości. Ciepło i słodycz nosa przechodzi przez podniebienie, teraz zdominowane przez nuty skrystalizowanych cytrusów. Dodaje to świeżości, która równoważy objętość wina i tworzy poczucie trwałej harmonii.Mieszanka: 56% Pinot Noir, 33% Chardonnay i 10% Pinot Meunier.Kolor jest bladozłoty. Włączenie win rezerwowych dojrzewających dębowo od czterech do 10 lat jest bardziej widoczne niż w szampanach o jakości "Brut". Wina rezerwowe dają złożoność i okrągłość charakterystyczną dla szampanów Louis Roederer. Carte Blanche jest lekko słodkie, gładkie i kremowe; idealne wino deserowe. Dawka cukru nadaje winu przyjemną słodycz bez maskowania jego złożoności i elegancji.