Quiche Z Trzema Serami

Quiche Z Trzema Serami
Przepis trzy-serowy Quiche jest gotowy w około 1 godzinę i jest zdecydowanie niesamowity bezglutenowe opcja dla miłośników śródziemnomorskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 39g tłuszczu i w sumie 463 kalorii. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,45 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bazylię, ostry ser cheddar, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. 20 osób próbowało i polubiło ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche z cukinii i koziego sera (Quiche de Courgettes au Chèvre), British Cheese Board-Quiche z serem Cheshire i wędzonym łososiem, oraz Quiche z szynką i serem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce wymieszaj jajka, żółtka, śmietanę do ubijania, pół na pół, ser mozzarella, 1/2 szklanki sera cheddar, ser szwajcarski, pomidory, mieszankę przypraw i bazylię; wlać do natłuszczonego 9 cali. talerz do głębokiego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Posyp pozostałym serem cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar1 Szklanka Plus 2 łyżki Startego Sera Cheddar
3
Piec 45-50 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Odstaw na 10 minut przed cięciem.

Polecane wino: Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Bordeaux, Biały Bordowy

Francuski naprawdę dobrze komponuje się z szampanem, Bordeaux i białym burgundem. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko się mylisz z szampanem. Jeśli twój posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Aby uzyskać czerwień, wypróbuj czerwoną mieszankę bordeaux. Jednym z win, które można spróbować, jest szampan Louis Roederer Carte Blanche. MA 4,2 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Louis Roederer Carte Blanche Champagne
Louis Roederer Carte Blanche Champagne
Carte Blanche posiada delikatny, ale bardzo regularny strumień trwałych bąbelków. Ma złoty kolor mieniący się staro-złotymi refleksami i ma słodkie, dojrzałe owoce na nosie z intensywnie kwiatowymi, miodowymi nutami i nutami ciepłych, słodzonych migdałów (frangipane). Atak jest bogaty i kremowy, wypełniając usta smakiem, ale bez śladu ciężkości. Ciepło i słodycz nosa przechodzi przez podniebienie, teraz zdominowane przez nuty skrystalizowanych cytrusów. Dodaje to świeżości, która równoważy objętość wina i tworzy poczucie trwałej harmonii.Mieszanka: 56% Pinot Noir, 33% Chardonnay i 10% Pinot Meunier.Kolor jest bladozłoty. Włączenie win rezerwowych dojrzewających dębowo od czterech do 10 lat jest bardziej widoczne niż w szampanach o jakości "Brut". Wina rezerwowe dają złożoność i okrągłość charakterystyczną dla szampanów Louis Roederer. Carte Blanche jest lekko słodkie, gładkie i kremowe; idealne wino deserowe. Dawka cukru nadaje winu przyjemną słodycz bez maskowania jego złożoności i elegancji.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn