Quiche z szynką i pomidorami
Przepis szynka i pomidor Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.01 za porcję. To danie główne ma 187 kalorii, 15g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, ser cheddar, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Quiche Pomidorowe, Szparagowy Pomidorowy Quiche, oraz Quiche Z Łososiem I Pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Umieścić pie crust w 9-calowy szklany talerz pie zgodnie z kierunkiem na polu dla jednego ciasto wypełnione skorupą. NIE KŁUĆ SKORUPY.
Piec 8 do 10 minut lub tylko do momentu, aż krawędź zacznie brązowieć (jeśli skorupa puffs w centrum, delikatnie wcisnąć w dół z tyłu drewnianej łyżki).
W międzyczasie, w średniej misce, ubić jajka, mleko, mąkę i parmezan trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Szynkę, pomidor, cebulę i ser Cheddar układamy na częściowo upieczonej skórce.
Wlać mieszaninę jaj na warstwach.
Okładka krawędzi skorupy z paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu; piec 25 do 35 minut lub aż złoty kolor i nóż włożony w centrum wychodzi czysty.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.