Quiche Z Kiełbasą Gruszkowo-Pekanową
Pear-Pecan parówka Quiche jest דל פחמימות,zne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka pół na pół śmietany, gruszki, połówek orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pascal Rigo ' s Blue Cheese, Pear and Pecan Quiche, Farsz Z Kiełbasą Gruszka Pekan, oraz Quiche Szparagowo-Pekan podobnych receptur.
Instrukcje
Linia a 9-in. talerz ciasta z ciastem. Przyciąć ciasto do 1/2 cala. poza krawędzią płyty pie; krawędzie flet.
Na dużej patelni gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu przez 4-5 minut lub aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Ułóż plastry gruszki w skórce; wierzch z kiełbasą.
Posypać orzechami pekan. W dużej misce ubić jajka, śmietanę, sól, tymianek i gałkę muszkatołową. Wymieszać z serem.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty, a skórka będzie złotobrązowa. Przykryj krawędzie folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przerastaniu.
Udekoruj połówkami orzechów pekan.
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.