Quiche Z Kiełbasą Gruszkowo-Pekanową

Quiche Z Kiełbasą Gruszkowo-Pekanową
Pear-Pecan parówka Quiche jest דל פחמימות,zne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 280 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka pół na pół śmietany, gruszki, połówek orzechów pekan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pascal Rigo ' s Blue Cheese, Pear and Pecan Quiche, Farsz Z Kiełbasą Gruszka Pekan, oraz Quiche Szparagowo-Pekan podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 9-in. talerz ciasta z ciastem. Przyciąć ciasto do 1/2 cala. poza krawędzią płyty pie; krawędzie flet.
2
Na dużej patelni gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu przez 4-5 minut lub aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Ułóż plastry gruszki w skórce; wierzch z kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Posypać orzechami pekan. W dużej misce ubić jajka, śmietanę, sól, tymianek i gałkę muszkatołową. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Polać kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub do momentu, gdy nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty, a skórka będzie złotobrązowa. Przykryj krawędzie folią w ciągu ostatnich 15 minut, aby w razie potrzeby zapobiec przerastaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Udekoruj połówkami orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zmielone Goździki, Imbir I Gałkę MuszkatołowąZmielone Goździki, Imbir I Gałkę Muszkatołową
7
Odstawić na 5 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn