Quiche Z Grzybami Szpinakowymi
Przepis szpinak z grzybami Quiche może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 55 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.43 za porcję. To danie główne ma 331 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 105 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, rozdarte liście szpinaku, ser Monterey jack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać schłodzone rolki półksiężyca, możesz podążać za tym daniem głównym z Szybkie Obroty Wiśniowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Quiche ze szpinakiem i grzybami, Quiche z pieczarkami i szpinakiem, oraz Quiche Szpinakowo-Grzybowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Margarynę roztopić na patelni na średnim ogniu i gotować grzyby, szpinak i cebulę przez 5 minut lub do miękkości, ciągle mieszać.
W 9-calowej okrągłej patelni lub płytce pie pokrytej nieprzywierającym sprayem do gotowania ułóż Trójkąty półksiężycowe w okręgu, z wąskimi końcówkami zawieszonymi nad krawędzią płyty pie około 2 cali. Naciśnij ciasto na dnie i na boku płyty ciasta, aby wypełnić wszelkie luki.
W średniej misce wymieszać mieszankę zupy, pół i pół śmietany i jaj. Ser i gotowane warzywa wymieszać w mieszaninie jajek, aż do wymieszania.
Wlać do przygotowanej Skórki. Złóż punkty ciasta, które wisi nad krawędzią z powrotem w nad nadzieniem.
Piecz quiche przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.