Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wody, szpinaku, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej, Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem, oraz Quiche ze szpinakiem i grzybami z ziemniaczaną skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować skórkę, połącz owies i otręby owsiane; pokrój w maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Otręby Owsiane
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać wodę; mieszać tylko do wilgotności. Mieszankę delikatnie wcisnąć w kulkę na papierze woskowym i przykryć dodatkowym papierem woskowym.