Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej

Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka wody, szpinaku, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quiche z grzybami i szpinakiem w skórce owsianej, Pieczarkowy szpinak Indyk Quiche z farszem, oraz Quiche ze szpinakiem i grzybami z ziemniaczaną skórką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz owies i otręby owsiane; pokrój w maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grubą mączkę.
Dodać wodę; mieszać tylko do wilgotności. Mieszankę delikatnie wcisnąć w kulkę na papierze woskowym i przykryć dodatkowym papierem woskowym.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, w 10-calowe koło.
Usuń 1 arkusz papieru woskowego i dopasuj ciasto do 9-calowej płyty ciasta pokrytej sprayem do gotowania.
Usuń górny arkusz papieru woskowego.
Piec w temperaturze 375 przez 7 minut. Schłodzić na stojaku z drutu.
Aby przygotować nadzienie, umieść średnią patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj por; smażyć przez 2 minuty.
Dodać grzyby; smażyć przez 5 minut.
Wyjąć z ognia; łyżkę do miski.
Mleko i następne 8 składników (mleko przez szpinak) połączyć w blenderze i proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Dodać do mieszanki grzybowej i dobrze wymieszać.
Wlać do przygotowanej skórki i posypać serem Gruyre.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.