Quiche z boczkiem i porem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 391 kalorii. Na 1,09 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 20. Mieszanka lodowatej wody, ser gruyère w wieku jaskiniowym, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Quiche z boczkiem i porem, Quiche Z Bekonem I Porem, oraz Quiche z porem, pieczarkami i boczkiem.
Instrukcje
1
W robocie kuchennym, pulse 2 1/2 szklanki mąki z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Dodaj żółtko i wodę z lodem i pulsuj, aż ciasto będzie zwilżone. Ciasto obrócić na obsypaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść 2 lub 3 razy, aż będzie gładkie. Pat ciasto na 2 dyski, zawijać w plastiku i przechowywać w lodówce do firmy, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 krążek ciasta na 12-calową okrągłą. Ułóż ciasto na 10-calowej karbowanej patelni z wyjmowanym dnem bez rozciągania. Przyciąć nadmiar i użyć go do załatania wszelkich otworów. Przechowywać w lodówce skorupę tart przez 10 minut. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Wyłożyć skorupki tarty folią i wypełnić ciężarami ciasta lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Tarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
7
Zapiekać skorupki tarty przez 30 minut, aż wyschną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć folię i masę ciasta i piec skórki przez około 15 minut dłużej, aż będą suche i złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki
9
Przenieść Patelnie tart do 2 solidne blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
10
Na dużej patelni, gotować boczek na umiarkowanie dużym ogniu, mieszając, aż rumiane i chrupiące, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
11
Odcedzić boczek, pozostawiając na patelni 1 łyżkę tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
12
Dodaj pory i tymianek na patelni, doprawić solą i białym pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż pory zmiękną, ale nie rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
13
Przełożyć do miski i ostudzić. Wymieszać z boczkiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
14
Nadzienie z boczku i pora podzielić między skorupki tarty. W misce ubijamy jajka z żółtkami i gęstą śmietaną. Doprawić lekko solą i białym pieprzem.