Quiche W Stylu Ranczo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj Quiche w stylu rancza. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś skorupę ciasta, jajka, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ranch Egg Pie (Quiche-Style), Opatrunek W Stylu Ranczo, oraz Kremowy Dip W Stylu Ranczo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać serem w skorupce ciasta. W misce ubijamy jajka do spienienia.
Dodać pozostałe składniki.
Piec w temperaturze 400° C przez 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 350°. Brzegi przykryć folią; piec 15-20 minut dłużej lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Polecane wino: Bordeaux, Okruchy Czekoladowych Herbatników Graham (około 14 Całych Herbatników), Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Cru Monplaisir Bordeaux Superieur. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Cru Monplaisir Bordeaux Superieur]()
Cru Monplaisir Bordeaux Superieur
Wykonany z polerowanym stylem oferuje klasyczne Bordeaux aromaty śliwek, fig, grafitu, czarnej porzeczki i odrobiny dębu. Cabernet nadaje strukturę i jędrność jedwabistym taninom, kończy się umiarkowanie długo i świeży liściasty. Para z rozmarynem i tymiankiem duszone baranki lub krótkie żeberka hamburgery zwieńczone Gruyere.