Quiche szpinakowe Suzanne
Quiche ze szpinakiem Suzanne jest Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 224 kalorie, 9g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 79 osób. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, jajka, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czerwone Chili Suzanne, Suzanne ' s Breakfast Tacos, oraz Suzanne ' s Old Fashioned Pumpkin Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Nakłuć ciasto skórki na całym widelcem i piec przez 5 minut.
Umieść zamrożony szpinak w bezpiecznej misce mikrofalowej i gotuj do rozmrożenia.
Odcedzić jak najwięcej płynu, jak można, a następnie użyć ręczników papierowych, aby uzyskać szpinak tak suche, jak to możliwe.
Ubij razem jajka, jogurt lub śmietanę, mąkę i pieprz, aż dobrze wymieszane. Wymieszać ze szpinakiem.
Warstwa pokrojone pieczarki, ser, i posiekane szalotki w tej kolejności na dnie skorupy ciasto. Top z mieszanki szpinaku.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, a następnie obniżyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez dodatkowe 30 minut.