Quiche Pomidorowo-Bazyliowe Z Kozim Serem
Quiche pomidorowo-bazyliowe z kozim serem może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Jest dostarczany przez Food.com. jeśli masz jajka, liście bazylii, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Podobne przepisy to Quiche z kozim serem kukurydzianym i cukinią z cytryną i bazylią, Quiche warzywne ze świeżych pomidorów, szpinaku, bazylii i koziego sera, oraz Powoli pieczony pomidorek cherry i pieprzowy kozi ser quiche.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose]()
Calvet Cremant de Bordeaux Brut Rose
Genialny łososiowy kolor z eleganckim nosem malin i cassis. Bardzo drobne i trwałe, punktowe pęcherzyki, które drażnią usta i piękne wykończenie ostrych, okrągłych, owocowych smaków. Ciesz się Calvet Brut Rose w dowolnym momencie jako aperitif, mieszanka koktajli, libacja brunch lub na dowolny powód do świętowania.