Quiche Lorraine
Quiche Lorraine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 17g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej gałki muszkatołowej, unbaked 9-calowy Deep-dish ciasto powłoki, center-cut boczek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mleko o niskiej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Solony Karmelowy Brownie Milkshake jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Quiche Lorraine, Quiche Lorraine, oraz Quiche Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dno i boki skorupy ciasta przebić widelcem.
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut.
Ostudzić na stojaku z drutu. Zwiększenie temperatury pieca do 45
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać olej; zawirować do herbu.
Dodaj cebulę; smażyć 8 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć z patelni; ostudzić.
Posypać cebulę, boczek i ser do skorupy ciasta.
Połącz jajka i białka w misce, ubijając trzepaczką.
Dodać mleko i pozostałe składniki, ubijając trzepaczką.
Wlać mieszaninę mleka na mieszaninę serową w skorupie ciasta.
Umieścić quiche na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut, ekranując krawędzie po 15 minutach, jeśli to konieczne, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Ostudzić na stojaku drucianym 15 minut.
Pokroić w kliny i podawać natychmiast.