Quiche for One

Quiche for One
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Quiche dla jednego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 481 kalorii, 16G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę, sól, ciasto ; jeśli i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć ciasto, możesz podążać za tym daniem głównym z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche z cukinią i kozim serem (Quiche de Courgettes au Chèvre), Quiche Aux Asperges Et Saumon (Quiche Ze Szparagów I Łososia ) , oraz Madame Quiche ' s quiche au Fromage dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450°. Jeśli ciasto jest bardzo zimne, pozwól mu ogrzać się w kuchni, aż poczuje się giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj go na lekko posypanej mąką desce do okręgu o średnicy około 9 cali i dopasuj do małej formy tartej, mocno naciskając na krawędzie, przycinając zwis. Nakłuć dno, a następnie ułóż patelnię folią z masłem Na spodzie i wypełnij ją suszoną fasolą lub małymi kamieniami do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
3
Piec 10 minut w temperaturze 425°, zmniejszyć ogień do 375°, zdjąć folię i fasolę, ponownie nakłuć dno i piec kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
W międzyczasie, gdy skorupka piecze, rozbij jajko do miarki i dodaj wystarczającą ilość śmietany, aby uzyskać skąpe 1/2 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
5
Dodać przyprawy i dobrze wymieszać. Prosciutto, szynkę lub boczek rozsypać na dnie tarty i wlać mieszaninę śmietany jajecznej, która wypełni skorupę tarty aż do góry (jeśli masz trochę za dużo, po prostu wyrzuć lub dodaj go do jajecznicy).
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
PrzyprawyPrzyprawy
BoczekBoczek
KremKrem
JajkoJajko
SzynkaSzynka
6
Umieścić na Silpacie lub wyłożonej folią patelni do pieczenia i piec przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Wyjąć z piekarnika i pozostawić na około 5 minut, jeśli można czekać tak długo, zanim nurkować.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wariacje
9
Quiche jest doskonałym chwytem dla smakołyków czających się w lodówce. Można zmienić powyższe po prostu dodając łyżkę lub tak startego sera-Gruyère, wieku Cheddar lub Gouda, lub Francuski ser górski-to nazwa. Smażone grzyby, gotowane szparagi, szpinak i cukinia zrobić dobre nadzienia, podobnie jak gotowane owoce morza, kiełbasa, i pikantne mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
CukiniaCukinia
SerSer
GruyereGruyere
KiełbasaKiełbasa
Owoce MorzaOwoce Morza
SzpinakSzpinak
GoudaGouda
10
Smak
11
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
12
Upiec! oraz The Book of New New England Cookery. Współpracowała również z Angusem Cameronem przy L. L. Bean Game i Fish Cookbook, a także współpracowała z magazynami Vogue, Saveur i Gourmet. W 2006 roku otrzymała Nagrodę James Beard Foundation Lifetime Achievement Award. Mieszka w Nowym Jorku i Vermont.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia7
Magazyn