Quiche damskie Pioneer
Przepis Pioneer Woman ' s Quiche jest gotowy w około 1 godzinę i 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 599 kalorii, 19g białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.83 za porcję. Mieszanka karczoch serca, masło, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pioneer Woman Quiche, Pioneer Woman Quiche, oraz Pioneer Kobieta Gorąca Czekolada.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 degrees.In patelnia, smażyć boczek, aż chrupiące. Pokruszyć i odstawić.
Wylej nadmiar tłuszczu, ale nie czyść patelni.Roztopić masło na tej samej patelni.
Dodać cebulę i gotować przez kilka minut.
Dodać grzyby i karczochy i gotować jeszcze kilka minut. Mieszanka soli do smaku.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia na około 20 minut.
Rozwałkuj ciasto i naciśnij na patelnię deep dish tart. (Można również użyć 2 standardowe ciasto skorupy dla tego przepisu.) W dużej misce ubić jajka ze śmietaną.
Dodać starty ser, sól i pieprz, i odstawić. (
Dodaj pieprz cayenne, jeśli chcesz trochę kopa.) Łyżką szczelinową dodać mieszaninę grzybową do mieszaniny jajko-śmietana. Wymieszać razem.
Dodać boczek i wymieszać.
W razie potrzeby dodać pietruszkę lub szczypiorek.
Wlać do skorupy ciasta i naciśnij, aby zanurzyć składniki. Przykryć luźno folią, umieścić na blasze do pieczenia i piec w temperaturze 400 stopni przez 1 godzinę.
Piec nieco dłużej, jeśli quiche jest zbyt jiggly.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do Ustawienia na dziesięć minut przed podaniem.
Wyjąć quiche z patelni i pokroić w kliny.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.