Quiche Bezglutenowe Lorraine
Quiche bezglutenowe Lorraine jest bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 502 kalorie, 11g białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 102 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, pieprzu, wymieszać i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Quiche Bezglutenowe Lorraine, Quiche Z Krepy Lorraine (Bez Ziarna, Bezglutenowe, Paleo, Gaps), oraz Quiche Low Carb i bezglutenowe Lorraine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. w średniej misce pokroić w Bisquick mix, za pomocą blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż cząstki będą wielkości małego groszku.
Posypać zimną wodą, 1 łyżkę na raz, podrzucając widelcem, aż cała mąka zostanie zwilżona i ciasto prawie oczyści bok miski (w razie potrzeby można dodać 1 do 2 łyżeczek więcej wody).
Zbierz ciasto do kuli. W ungreased 9-calowy quiche danie, naciśnij ciasto równomiernie na dole iw górę strony.
Piec 12 do 14 minut lub aż ciasto po prostu zaczyna brązowieć i jest ustawiony.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 163°.
Posyp boczek, ser i cebulę na skórkę. W średniej misce lekko ubić jajka; ubić pozostałe składniki nadzienia.
Piec 45 do 50 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut przed podaniem.