Quiche Bez Skorupy
Quiche bez skorupy może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 614 kalorii, 30g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz ser szwajcarski, bułkę tartą, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quiche Bez Skorupy, Quiche Bez Skorupy, oraz Quiche Bez Skorupy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
Masło quiche danie, a następnie posypać całą bułką tartą.
Cebulę ugotować z szynką na maśle w 12-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż blady złoty, o 5 protokół.
Rozprowadzić w naczyniu, następnie równomiernie posypać serem na wierzchu.
Ubić jajka, śmietanę, mleko i 1/2 łyżeczki pieprzu i zalać serem.
Piec do góry jest złoty i krem jest ustawiony w centrum, 20 do 25 minut. Lekko ostudzić przed cięciem na kliny.
Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy
Francuski świetnie komponuje się z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Terra Blanca" ONYX " Mountain Bordeaux mieszanka z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 103 dolarów za butelkę.
![Terra Blanca]()
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.