Quesadillas z kurczakiem, pieczarkami i serem

QUESADILLAS z kurczakiem, grzybami i serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 440 kalorii, 34g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka soli, preshredded meksykańska mieszanka sera, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jarmuż, Pieczarki I Kozi Ser Quesadillas, QUESADILLAS z pieczarkami i kozim serem z suszonymi pomidorami, oraz Pieczone szparagi i pieczarkowe Quesadillas z kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Połączyć mielony kminek, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu; posypać kurczakiem.
Dodaj kurczaka na patelnię, i smażyć 5 minut lub aż rumiane.
Wyjąć kurczaka z patelni; odstawić.
Dodaj cebulę, grzyby, czosnek, jalapeo, 1/8 łyżeczka soli i 1/8 łyżeczka czarnego pieprzu na patelnię; smażyć 5 protokół.
Wyjąć z patelni; odstawić 5 minut. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Podgrzać patelnię na średnim ogniu.
Każdą tortillę posypać około 1/3 szklanki sera. Ułóż 1/2 szklanki mieszanki grzybowej na pół każdej tortilli. Ułożyć kurczaka równomiernie na mieszaninie grzybów. Ostrożnie złóż każdą tortillę na pół.
Dodaj 2 quesadillas na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony lub aż lekko rumiane i topi się ser. Powtórz procedurę z pozostałymi quesadillasami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.