Wędzony Indyk Quesadillas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Sprawdza się jako dość droga przystawka. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, masło, ser monterey jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wędzony indyk i mango Quesadillas, Wędzona Gouda & Indyk Karczoch Quesadillas, oraz Mini QUESADILLAS Z Łososia Wędzonego.
Instrukcje
1
W średniej misce, mash awokado. Wymieszać z serem śmietankowym, kminkiem, czosnkiem w proszku, solą i pieprzem. Wymieszać z pomidorami i chiles.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Czosnek W Proszku
Serek śmietankowy
Pomidor
Awokado
Papryka Chili
Kminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Posypać 3/4 szklanki sera Monterey Jack na 4 tortille. Na wierzchu kromka indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
Cała Turcja
3
Rozłóż mieszankę awokado na indyku. Na wierzchu pozostałe plastry indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cała Turcja
4
Posypać 3/4 szklanki sera Cheddar. Na wierzchu pozostałe tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
5
W 12-calowej patelni, stopić 1/2 łyżka masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj 1 quesadilla; gotować 2 do 4 protokół, obracając raz, aż złoty kolor. Powtórzyć z pozostałym masłem i quesadillas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
7
Dekoruj pozostałymi serami Monterey Jack i Cheddar. Na wierzchu każdy plaster oliwki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować WindRacer Russian River Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.