Quesadillas z czarnej fasoli z salsą kukurydzianą
Czarna fasola Quesadillas z kukurydzą Salsa wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 411 kalorii, 17g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz kolendrę, czosnek w butelce, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Quesadillas z czarnej fasoli z salsą kukurydzianą, Quesadillas z czarnej fasoli z salsą kukurydzianą, oraz Quesadillas z czarnej fasoli z ciepłą salsą kukurydzianą.
Instrukcje
Aby przygotować quesadillas, rozgrzej brojlery.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj pomidory, 1/2 Puchar kolendry, i fasola; gotować 5 minut lub aż płyn odparuje, mieszając od czasu do czasu.
Tortille umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Top każdej tortilli z 1/2 szklanki mieszanki fasoli i 3 łyżki sera; złożyć na pół. Lekko pokryć wierzchy sprayem do gotowania. Broil 3 minuty lub aż ser topi się i tortille zaczynają brązowieć.
Każdą tortillę pokroić na 3 kliny.
Aby przygotować salsę, połącz kukurydzę i pozostałe składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu i gotować przez 2 minuty, często mieszając.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego można spróbować to Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.