Quesadillas Z Chorizo I Dymką

Quesadillas Z Chorizo I Dymką
Chorizo i cebula Wiosenna Quesadillas to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.37 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 23 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka pełnoziarnistych okładów tortilla, sól morska i pieprz do sezonu, chorizo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj spring onion pakora - jak zrobić spring onion pakoras, Chorizo Quesadillas, oraz Chorizo Quesadillas dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Magazyn