Quesadillas Black Bean ' N ' Corn

Quesadillas Black Bean ' N ' Corn
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc wypróbuj Quesadillas z czarnej fasoli i kukurydzy. Ten hor d ' oeuvre ma 378 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką Młody szpinak, mieszankę serów meksykańskich, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony kminek, możesz podążać za tym daniem głównym z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 82%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Quesadillas z czarnej fasoli i kukurydzy, Quesadillas z kukurydzy i Czarnej Fasoli, oraz Quesadillas z kukurydzy i Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
W małej misce zetrzyj 1 szklankę fasoli widelcem. Na dużej patelni podsmaż cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj kukurydzę, chili w proszku, kminek, tłuczoną fasolę i pozostałą fasolę; gotuj i mieszaj, aż się rozgrzeje. Dodaj szpinak, aż zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
Umieść dwie tortille na nie natłuszczonej blasze do pieczenia; posmaruj każdą zaokrągloną 1/2 szklanki mieszanki fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Posyp każdą 3 łyżkami sera; na wierzch kolejną tortillą. Powtarzam.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
5
Piec w temperaturze 400° przez 8-10 minut lub do stopienia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Pokrój każdą quesadillę na sześć klinów.
7
Podawaj na ciepło.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Louis Jadot Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,6 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
Louis Jadot Pinot Noir
Louis Jadot Pinot Noir
Pinot Noir Jadot to czyste wino odmianowe produkowane z moszczu Pinot Noir i win wybranych z winnic na poziomie wsi na całym Wybrzeżu i wybrzeżu Chalonnaise. Podobnie jak w przypadku kilku mniejszych win, Maison Louis Jadot praktykuje "réplis" w celu poprawy jakości wina poprzez odtajnienie niektórych win o wyższej apelacji, które mają zostać włączone do mieszanki. Ostatnie partie są starannie dobierane i, w zależności od rocznika, leżakowane przez kilka miesięcy w dębowych beczkach, aby przywołać czyste, Dojrzałe smaki czerwonych jagód i ziemistość winogron złagodzonych subtelnym dotykiem drewna. Odzwierciedlając styl Jadot, Pinot Noir Jadot jest harmonijny i zrównoważony, z pulchną owocowością i jedwabistą konsystencją skompensowaną okrągłymi, delikatnymi taninami w winie o średnim ciele i eleganckiej strukturze. Bardzo typowy, pachnący bukiet odmianowy uzupełnia pyszne, długotrwałe wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn