Quesadilla grzybowa (Quesadilla de Champiñones)

Grzybowa Quesadilla (Quesadilla de Champiñones) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 665 kalorii, 30g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 139 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser mozzarella, oliwę z oliwek, grzyby portobello i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa), oraz Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni o średnim sosie rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek. Gotować około 5 minut lub aż cebula są przezroczyste.
Dodać grzyby, tymianek, sól i pieprz i gotować przez około 7 minut więcej.Na powierzchni roboczej rozłóż 4 tortille.
Posypać dno każdej tortilli serem Monterey jack. Łyżka równomiernie mieszaninę grzybów na wierzchu sera, a następnie top z provolone i ser mozzarella. Na wierzchu kolejna tortilla.
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Ostrożnie umieścić 1 quesadilla na patelni i gotować 2 minuty. Za pomocą szpatułki, delikatnie odwrócić quesadilla i gotować dodatkowe 2 minuty, aż lekko rumiane i ser topi się. Powtórz z drugim quesadillą.