Q ' S Seul Bulgogi i Kimchi

Q ' S Seul Bulgogi i Kimchi
Q ' S Seoul Bulgogi i Kimchi może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.11 za porcję. Mieszanka wszystkich hot dogów wołowych, Sriracha, ocet winny ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Talerz Ryżowy Kimchi Bulgogi, Koreańskie Bulgogi i nachos Kimchi, oraz Frytki z Bulgogami i karmelizowanym Kimchi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj hot dogi we wrzącej wodzie, na grillu lub na patelni. Bułki tostujemy w piekarniku z odrobiną masła. Podczas bułki są opiekania, rozgrzać saute patelni na średnim ogniu z olejem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Dodać Bulgogi Q i gotować, aż mięso jest gotowane przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Kiedy hot dogi są gotowe do gotowania, wyjmij bułki z piekarnika i umieść hot doga w każdej bułce. Po jednej stronie każdego hot doga umieść 1 łyżkę ugotowanych Bulgogi Q ' s. Z drugiej strony umieść 1 łyżkę kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
KimchiKimchi
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Mżawka Sriracha po całym hot dogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
5
Serw.
6
Pokrój stek na wstążki o długości około 1/4 cala i grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
7
Połączyć stek z sosem sojowym, miód, ocet, imbir, Sriracha, czosnek, pieprz i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SrirachaSriracha
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Dokładnie wymieszać i umieścić w pojemniku do marynowania w lodówce co najmniej 30 minut, aż będzie gotowy do użycia.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 21 dolarów.
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
LangeTwins Prince Vineyard Chenin Blanc
Po prostu zachowując aromaty i smaki, które zostały dostarczone z winegrape, LangeTwins Chenin Blanc jest żywym wyrazem odmiany. Ostre nuty jabłka Granny Smith łączą się z nutą tartej gruszki, aby stworzyć jasne i orzeźwiające wino, którym można się cieszyć samodzielnie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn