Płonący Filet Mignon z masłem szczypiorkowym

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Płonący Filet Mignon z masłem szczypiorkowym może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 8,81 zł / porcja, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 888 kalorii, 41g białka, oraz 76 g tłuszczu. Mieszanka brandy, masło, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 109 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet Mignon z masłem borowikowym, Filet z borowikami Mignon ze świeżym masłem ziołowym, oraz Filet Zawinięty W Boczek Mignon: Z Masłem Serowym Bleu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło umieścić w misce do miksowania, doprawić solą i pieprzem i mieszać, aż się zmiksuje i zmięknie. Weź 12-calowy kawałek folii i połóż go na blacie. Łyżka masła na środku plastikowej folii i umieścić szczypiorek w środku na maśle. Pociągnij krawędź nad mieszaniną masła i mocno ściśnij końce, a następnie mocno trzymając plastikową folię na każdym końcu, pociągnij mieszaninę do siebie. Powinno to stworzyć ciasny kształt kiełbasy. (lub wyobraź sobie rolling Sushi roll) szczypiorek będzie w środku otoczony masłem. Zawiąż węzeł na obu końcach bułki z masłem i włóż do zamrażarki, aż będziesz gotowy, aby umieścić go na gotowanym filecie.
Filety przyprawiamy odrobiną soli i pieprzu.
Rozgrzać patelnię na średniej wysokości, aż patelnia jest gorąca, a następnie skropić oliwą z oliwek..
Umieścić filety na patelni i gotować na średnio rzadkie, o 5 do 7 minut na stronie.
Zdjąć patelnię z ognia i wlać brandy na patelnię. Ostrożnie przechyl patelnię w kierunku płomienia do flambe. Gdy płomienie się wypalą, wyjmij filety z patelni.
Wyjąć masło z zamrażarki i pokroić 4 cienkie Monety i umieścić po jednym na każdym filecie.