Płatki owsiane z jabłkiem, brązowym cukrem i rodzynkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj płatków owsianych z jabłkiem, brązowym cukrem i rodzynkami. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 288 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 17 minut. Jeśli masz sól, wodę, staroświecki owies i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasteczka Owsiane Z Brązowym Cukrem Z Rodzynkami I Orzechami Pekan, Brązowy Cukier Jabłko Otręby Płatki Owsiane, oraz Płatki owsiane pieczone na noc z chrupiącym brązowym cukrem Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu na średnim ogniu i wymieszać z solą i owsem. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 3 minuty.
Dodaj jabłko, rodzynki i brązowy cukier i mieszaj jeszcze przez 2 minuty.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 2 minuty.